03 juni 2013

Sommar och kurser

Tiden är ett underligt fenomen tycker jag. Det känns som det var i går som vi hade helhelger med häxkurs i skogen sist och samtidigt som en evighet sedan.

Men hur som så är sommaren åter här och om ungefär en månad drar första häxhelgen igång. Den 5-7 juli och Häxans och väven är det som står på schemat då :

"Häxkonsten är en egenartad väg till självkännedom: mångdimensionell och anarkistisk lyder Häxan under inga andra lagar än naturens. Under denna helg kommer vi att arbeta med Häxans arketyp så som hon visar sig när hon är Haggan och den inre viskvinnan. Det handlar om att släppa taget, skåda inåt och hitta kraften i livmodern. Att våga se livsVäven som den är och ta ansvar för sitt eget vävande. Att dricka ur Urds brunn, bli vis på gammalt vis och möta Nornorna."

Och sedan följer tre andra helger alla med sitt tema. Jag ser fram emot att tillsammans med Sofia ännu en gång få vara ledsagare på dessa helger som är så fulla av möjligheter till insikt och personlig utveckling.

Det finns fortfarande platser kvar så om du är nyfiken så varför inte titta in här och läsa om vad som sker och när det sker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar