13 maj 2013

Helande från Modern

Den senaste tiden har min Fylgia varit väldigt bestämd med uppgifter som jag får. Mest har det handlat om min egen utveckling men i lördags så fick jag så ett annorlunda besked. Jag fick vet att jag skulle skicka helande krafter, eller mer korrekt fungera som en förmedlare av krafter från Moder Jord till människorna som befolkar henne. Jag skulle vara vid elden med trumman, jag fick helt underbara bilder av hur jag skulle låta mina rötter gå djupt i henne för att Hon därigenom skulle kunna skicka kraften upp genom min kropp och ut genom mina händer. Så jag lade upp på Facebook och erbjöd folk att vara mottagare av denna kraft.


Detta blev en helt underbar upplevelse för mig, långt bättre än något jag varit med om innan. Där vid elden så kunde jag känna hur energier bubblade genom min kropp som lavaströmmar, sockerdricka, fjärilar i magen och  en massa andra underbara ting. Mina händer brann och jag kunde se hur det strömmade ren energi ur dem som vatten i färgen men tjockare än vatten i konsistensen. Fåglarna började sjunga något helt otroligt vackert och en hel hög med skogsvarelser kom fram i skogsbrynet. De sjöng en så sällsam sång som på ett underbart sätt hjälpte till i kanaliseringen.

Jag har själv både mottagit och skickat healing både på distans och nära, direkt på kroppen många gånger innan men detta var en annorlunda kraft än jag känt innan så jag hoppas verkligen att folk kan känna och identifiera den. Det var en mycket råare, renare och mer ursprunglig kraft än jag känt tidigare. Ingen himmelsk kraft utan en rent "jordisk"... om ni förstår. Vilket passar underbart bra eftersom jag jobbar så hårt med former för att få balans mellan elementen just nu. Kan fortfarande känna den pulserande kraften i min kropp och känner mig så välsignad.

4 kommentarer:

 1. Låter alldeles fantastiskt :) Måste vara en härlig känsla att få vara del av något så mäktigt och stort :)
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag känner mig så privilegierad...

   Radera
 2. Fantastiskt vacker upplevelse du fick där och vilken kraft Moder Jords helande har den går inte att beskriva i ord.Energier från mina händer har jag sett men det du beskriver låter betydligt mer kraftfullt och magiskt.

  Blir alldeles varm att läsa det här.Tack Linda det här fyller min dag så healingen den når ända hit.

  Kram på dig ! Heike.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv Heike, för att du finns. Ja, jag tror säkert att denna healingen nådde precis dit den skulle så du fick säkert också en del av den :)

   Kram, Linda

   Radera