27 mars 2013

Mässdags igen...

Det här med att ställa ut på mässor är så roligt eftersom jag då får tillfälle att prata med och möta så många fina, intressanta människor. Det är så mycket roligare att de den som köper något i ögonen och få känna att det jag skapat hamnar alldeles rätt.

Egentligen hade jag tänkt att det fick vara lite nu eftersom det är en del fixande runtomkring men jag kan inte hålla mig så den 6/4 är det dags igen. Denna gången ska jag till "Prova På Dagen"Sommarlust Folkets Park i Kristianstad. Och det bästa av allt är att denna gången får jag med mig min fina vän Majjsan, som är en helt underbar konstnär som gör de mest förunderliga ting. 

Om ni är nyfikna på vem hon är och inte kan tåla er till mässan så kan man kika på hennes blogg här eller så kan man se en del av hennes alster här

Hoppas att vi får se och prata med riktigt många av er i Kristianstad.

 

4 kommentarer:

 1. Åååååååååååååh. Jag vill sitta som en lite fluga i ett hörs och se er två när ni är där med era fantastiska saker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kära Syster Yster, du kan ju komma dit i egen hög person istället och titta om du vill. Det är öppet för alla även häxor :p

   Radera
 2. Hej Linda.
  Det var kul att få träffa dig igår. Ser jättemycket fram emot sommarens kurser. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det samma, kära du. Jag älskar den direkta kontakten, det är därför jag åker ut på de här mässorna. Det känns som att det blir en väldigt trevlig sommar.
   Kram

   Radera