27 juni 2012

Första kurstillfället

Ja, så var det då första gången att hålla kursen "Häxan och väven" i helgen som gick. Första gången, det spelar egentligen ingen roll vad det är man ska göra, innebär alltid en del oro för mig. Eftersom jag vill att allting sak fungera, att kursdeltagarna ska få ut allting de möjligen kan och så vidare så finns en lite magknip alltid nära, innan.
Men denna gången så gick allting underbart fint. Trots regn och blåst så blev detta en underbar helg, mycket på grund av de underbara kvinnor som var med. Så mycket man kan lära av varandra... Ett stort tack till er. Detta är ett av de minnen som jag gärna trär upp som en stor vackert glänsande pärla på mitt "mina minnens halsband". På pärlan finns en näckros målad;)

                           (Bild http://bilder.alltinggratis.se/)

Jag känner mig oerhört privilegierad  som kan vara med i detta sammanhang. Att jag får och kan vara en av dem som visar vägen till dessa magiska ting för andra. Livet är verkligen en vacker plats och så mycket mer finns för oss att uppleva bara på en armslängds avstånd om vi vågar sträcka ut vår arm. Och om vi sedan följer vår arms riktning in naturens famn så öppnar sig en underbar verklighet, för den som vill ha den.

4 kommentarer:

 1. Vackert beskrivet och visst är det så....livet har så otroligt mycket mer att ge bara vi öppnar oss.
  Sv: Ja, jag tror att det är den av Anita Goldman, ja. Och förresten tack för hjälpen med bakgrunden som numera inte är vit längre...:)
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltid kul att kunna hjälpa en medhäxa;)
   Kram

   Radera
 2. Jag är så otroligt tacksam för kursen. Det var helt fantastiskt. Jag är så enormt tacksam över vad jag fått uppleva tillsammans med er.
  kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blir så glad att du känner så.
   Kram på dig, tills vi ses igen.

   Radera