29 oktober 2016

Rädslor... styr inte mig.

Hela världen styrs av rädslor i olika skepnader.
Vi är aldrig helt förskonade men jag tänker att ju mer jag jobbar med att göra mig medveten, desto tydligare blir det när det jag ser och hör när någon som vill skrämmas eller när det handlar om reella fakta.

Jag läser sedan många år tillbaka inte nyhetstidningar och ser inte heller på sådant på tv. Detta har gett ett väldigt intressant seende. De fåtal gånger sådant fladdrar förbi så ser jag direkt vilket som är skådespeleri och hittepå och vilket som är sanning. (Det mesta som kablas ut är helt och hållet fabricerat.)
Vi kan ju fundera lite på vem som mår bra av att människor är rädda. Det finns mycket pengar och makt i detta. Rädsla förlamar oss och gör oss mindre fungerande.

I mina "kvarter" hör jag då och då någon som berättar om "farliga" andar och företeelse. Dessa ska vi akta oss för... Självklart finns det både mörkt och ljust i vår verklighet. Vissa saker ska vi verkligen vara försiktiga med men om rädslan gör att vi inte vågar närma oss och ta tag i saker så är den, i mitt tycke, farligare än det farliga som vi vill undvika. Jag har mina egna kanaler och dessa ger mig insikter det jag kan och ska göra. Om dessa hjälpare inte avråder mig så kommer jag att följa mitt hjärta, alltid.

Rubriken låter kaxig... jag vet. Självklart är jag inte där helt ännu. Men jag jobbar på det. Jag jobbar på att se världens verkliga färger och inte dem som andra som vill slå dunster i mina ögon lagt på den. Jag tror på en framtid med en positiv utveckling och en värld där vi hittar vår verkliga verklighet och därför inte längre behöver göra varandra illa. Jag tror också att det finns krafter som motverkar detta och dessa kommer jag inte att stötta.

Back to where we once started from...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar