23 juli 2014

En blick på livet just nu

Det finns perioder och händelser i livet som är avgörande. Skeenden som ställer allting på huvudet och därigenom faktiskt gör allting helt rätt, klarare och mer lättförståeligt. Detta är dock inte detsamma som att det skulle göra det enkelt att förklara i andra hand för en tredje person. Detta är det som sker  i mitt liv just nu och detta är grunden till min tystnad här i bloggen.

Allting ändras och blir mer logiskt, om du frågar mig, men mycket skulle möta tomma oförstående ögon om jag försökte förklara för jag har ännu inte orden att föra detta vackra vidare. Jag förstår så mycket av sammanhangen och den verklighet som döljer sig bakom år och jordevarv av slöjor av lögner, svek och galenskap. Vårt syfte och vart vi är på väg. Men om du har tålamod så kommer orden snart ikapp mig och då finns det nog ingen hejd. ;)


I det vanliga lite mer jordiska livet, det som innehåller matlagning, städning körande av ungdomare hit och dit och allt annat så är livet gott men även här ganska omskakande och omvälvande. Min äldsta dotter har flyttat hemifrån och livet blir aldrig detsamma igen. Jag börjar inse vad livet som föräldrar med utflugna ungar betyder och det är en vacker saga men annorlunda. Men ännu bor min minsting hemma några år till och den tiden ska vi använda väl. Jag och Magnus går mot vår 20:e bröllopsdag och det skapar också tankar, som åren flytt men samtidigt, oj, vad vi hunnit med. Fortfarande kära som tonåringar men trygga i varandra efter all denna tid... man kan nog inte ha det bättre egentligen.

Jorden bär skördar av vackra grönsaker och underbara örter och blommor i överflöd. Solen skiner och jag laddar upp för mörkare tider.

Företaget blomstrar och i höst kommer butiken att bli större för att rymma lite större utbud men också för att vi ska ha ett krypin så att det går att flytta in aktiviteterna under den kallare och våtare delen av året. Fler och fler söker min hjälp i olika spörsmål och jag känner mig välsignad som får vara en kugge i deras liv, en hjälpare och en tolk för större visdom än min egen. Magin ändrar sig, åter igen, och blir mer lättillgänglig och påtaglig i allt. Väsendena kring mitt lilla hus hjälper till så väl att flera av mina besökare nu faktiskt sett dem med sina egna ögon. Tänk så mycket kärlek och fin hjälp de kan ge.

Vandra i skönhet mina vänner
// Linda
6 kommentarer:

 1. Även om det är tyst på bloggen, så vet vi att du har fullt upp med livet och alla dess mysterier. Underbart att höra att allt flyter på och lika välsignad som du känner dig över att få vara en kugge i alla hjälpsökandes liv, lika välsignade tror jag vi alla känner oss som får ta del av all visdom du delar med dig av.
  Ta hand om dig.
  Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fina Marita, tusen tack för dina fina ord.

   Stora kramar till dig!

   Radera
 2. Det låter riktigt fint. Och spännande. Om du vill skriva om det när orden börjar strömma så ser jag med nyfikenhet fram mot att läsa det. :)

  SvaraRadera
 3. Så fantastiskt ditt liv är, att få ha denna gåva som gör det möjligt att få uppleva händelser utöver det vanliga. Ser verkligen fram emot att få läsa det kommande när du känner dig mogen att berätta. Önskar dig allt gott.

  Kram
  Gunhild

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla, Gunhild. Det samma till dig.
   Kram Linda

   Radera