15 februari 2014

Vad sker i Häxans Hus?

Under påskveckan så är det som många säkert redan vet konstrunda i Skåne. Den 20/4 kommer vi då att passa på att ha en liten  alternativmässa här i Häxans Hus och mer om det kan man läsa HÄR. Allting är inte klart än så sidan kommer att uppdateras efter vart.

Sommaren kommer allt närmre och precis som tidigare år passar jag och fina vänner på att hålla lite trevliga kurser när dagarna är ljusare och det är enkelt att vara utomhus. En del ligger redan ute HÄR och platserna går åt så är du intresserad så tveka inte utan hör av dig. Även i år kommer jag att samarbeta med Sofia Axelsson men det kommer bara att bli endagsgrejor. Lite tillsammans och så kommer Sofia att hålla egna dagar här vid Häxans Hus. Andra samarbeten ligger på ritbordet och om dessa berättar jag när tiden är inne för det.

Jag kommer också precis som föregående sommar hålla utesittningar i grupp för den som vill göra utesittning men som känner för att få lite stöd. En del trumresor kommer också att hinnas med och datum läggs ut så fort de är satta.

Så fort allt är klart så lägger jag ut information så håll ett öga hitåt om du vill veta.
Du kan också prenumerera på Häxans Hus månadsbrev och då får du all ny information till din mejlbox. Vill du det så skickar du ett tomt mejl där du skriver Månadsbrev i ämnesraden till haxanshus@gmail.com.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar