12 februari 2014

Morgontankar

Livet är fullt av vackra stunder om man bara är uppmärksam på dem så kommer man märka att de ljusa vackra stunderna överglänser alla mörka skuggor. Men man måste vara observant även på det lilla...

Som egenföretagare och ganska ny sådan så går livet upp och ner när det gäller ekonomin, självklart. Detta gör att jag står inför ett val. Jag skulle kunna välja att fokusera på den brist på pengar som just nu infinner sig, stirra mig blind på de saker jag vill göra som jag inte kan och de planer jag har som får läggas på framtiden eftersom pengarna inte finns. Men jag vägrar att göra detta, jag vill se ljusglimtarna för om jag är ljus i sinnet och positiv till livet så är jag säker på att det är så mycket större chans att jag ser möjligheterna och Magin i det lilla och det stora.

Den senaste veckan har jag bland annat haft förmånen att få hålla en lyckad trumresa, hela trasiga människor, prata med skogsvarelser, bli intervjuad för radiodokumentär, tagit emot snälla mejl från människor som känner att jag hjälpt dem, sett in i vänliga ögon, hållit i studiecirkel i teckenspråk, haft trevliga telefonsamtal med sökande människor, dansat magdans, varit på givande häxmoot osv, osv... Detta är för mig ett lyckligt och lyckat liv med eller utan pengar.

Ville bara säga det :)
Ha en underbar dag och glöm inte att leta efter ljusglimtarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar