14 juni 2013

Uppdatering vinfläcksborttagaren

Jag har ju blivit lite försökskanin till Ancies fina produkter. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så skulle jag bland annat testa något som heter Vinfläcksborttagaren, en sprej som ska lyfta fläckar av såväl vin som bär på allehanda tyger. Jag som annars är en otroligt begåvad spillerska tänkte att detta blir ingen match eftersom jag snart skulle ha testobjekt. Men denna produkt är så bra att den till och med förhindrar fläckarna att uppstå, verkar det som, eftersom jag inte spillt någonting sedan jag fick den i min hand. Så vad göra? Jag skulle ju testa...

Så jag skapade en fläck på en antik linneduk. Detta kan man ju tycka var modigt eller kanske dumt ;), det är upp till var och en att avgöra själv. Kanske kan resultatet avgöra den saken. Linneduk alltså, på denna duk lade jag björnbär som jag nogsamt mosade in i tyget.


Så här såg det ut när jag var klar, mosigt värre ;)
Jag lät gegget sitta en stund och gosa fast sig ordentligt i tyget.
Sen sprejade jag och omedelbart blev det så här.


Sedan skulle man låta hela härligheten torka, tvätta den och sim sala bim...
Fläcken är borta! Är faktiskt överraskad över hur väl det gick det finns inte ens en skugga kvar som det annars ofta gör när man fått fläckar. Så omdömet... Två tummar upp ;)2 kommentarer:

 1. Wow vilken effektiv sak det där måste jag prova på,dricker visserligen inte vin längre men vilken bra present att ge bort.Tack för toppen tips :-)

  Ha det så trevligt i Norrland Linda,tror du får en fantastisk upplevelse där i dom vackra skogarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Heike min vän. Det ska bli sååå intressant minst sagt. Nu så kör vi ju i grupp uppåt så jag får anpassa mig annars hade du nog fått "våldgästning". Men det får bli en annan gång ;)

   Nej jag dricker inte heller så mycket vin mer men bärfläckar drabbas jag av titt som tätt och även om det ju finns en massa huskurer så gillar jag det enkla i denna produkten.

   Kramar stora. <3

   Radera