28 maj 2013

Magdans och tankar

Idag, eller närmre bestämt i kväll, tänkte jag prova på något jag aldrig gjort innan, nämligen magdans. Jag har alltid tyckt att all form av dans är lockande men det är väldigt många år sedan jag gjorde någon typ av dans i grupp. Det brukar vara mer av arten frigörande dans i mitt eget sällskap så jag känner mig både lite nervös och förväntansfull inför kvällens övningar. Men vem vet jag kanske fastnar totalt ;) Det känns som ett sätt att komma närmre de kvinnliga aspekterna av mig själv i alla fall. Inte för att detta är ett problem i sig men det finns ingenting som inte kan bli bättre.

Det är mycket i livet som är kul just nu och allting känns som att det snurra på i en väldigt behaglig riktning i en rasande fart. Igår fick jag draget ett kort av fina Sanna Vindej som har Drömtida i Trelleborg och tydningen lät så här

" Ja himmel o pannkaka det händer massor med dig nu!!! Du ska fokusera och vara inkännande för allt går fort och du hinner knappt med i svängarna. Allt handlar om att du själv satt energierna i rörelse så ta nu imot och gå vidare i din utveckling med öppna ögon. Allt kommer gå toppen"

Sämre kort kan man få, va? Tyckte det kändes som en väldigt trevlig bekräftelse på sådant jag egentligen redan vet.

Butiken, den fysiska alltså, börjar ta form och kommer, som det ser ut nu att stå klar i höst... bara en sådan sak, det vågade jag inte tro på för ett halvår sedan.

2 kommentarer:

 1. Det låter riktigt kul tycker jag...du måste berätta mer om vad du tyckte sen.
  Du kunde ju inte få ett mer passande kort...bara att tacka och ta emot :)
  Och jag håller tummarna för att allt går vägen och butiken slår upp portarna i höst.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla, det värmer och stärker att jag just nu har så många fina människor (och andra) som hejar på mig. Allting verkar gå åt samma håll och visa mig att mitt val att hoppa av ekorrhjulet förra året var rätt.

   Kram Linda

   Radera