12 december 2012

Lite funderingar i skiftestider

Ja, då var det 121212 idag då och vissa förväntar sig att något märkvärdigt ska ske, just idag... andra pratar om den 21:a. Personligen är jag mycket övertygad om att eftersom tiden som sådan och detta att dela in dygnet i timmar, året i dagar och oändligheten i år är ett mycket mänskligt påhitt så kan vi inte säga att en dag och tid är speciell bara med grund i att den har en speciell siffra klistrad på sig. Skulle vara som att tappa kranvatten i en flaska och sedan skriva att det är vatten från livets källa på flaskan, detta gör inte att du lever längre om du dricker vattnet... Det är fortfarande kranvatten.

Samtidig känner även jag att det är något i görningen. Allting har plötsligt blivit så lättillgängligt och jag tycker mig se en ny nyfikenhet och öppenhet hos människor men också en rädsla, beroende på övertygelse och skola. Men frågan är väl vad som kom först? Jag funderar mycket på hur mycket vi med våra tankar om skifte, höjning, katastrof eller vad vi väljer att säga och tro påverkar varandet och skeendet. Jag är övertygad om att våra energier påverkar och om vi är tillräckligt många som tänker i samma banor och jobbar för samma utveckling så kan vi påverka saker i rätt, eller fel, riktning.
Detta gör att jag senaste tiden blivit helt bestört när jag hört domedagsprofetior. Men tack och lov verkar det som om människorna mer och mer försöker tänka positivt ju närmre slutet på året vi kommit.

Jag själv är helt säker på att vi går mot en mer öppen tid när det gäller seendet och förståendet av det vi ser och upplever. Jag tror att tiden för medium och liknande går mot sitt slut därför att inom en ganska snar framtid kommer folk att förstå att de om de vill själv har tillgång till denna kontakt på ett mycket mer direkt och naturligt sätt. Det fanns en tid då världarna samarbetade och samexisterade på ett mycket bättre sätt än nu och jag är övertygad om att vi är på väg dit igen. Detta är enda sättet att överleva i längden.

2 kommentarer:

 1. Skriver under på allt du tar upp i ditt kloka inlägg...du satte ord på alla mina funderingar.
  Kram på dig!
  PS: Hoppas ni får det riktigt trevligt ikväll, så synd jag inte kunde vara med :(

  SvaraRadera
 2. Tack för underskriften, då ;)
  Ja, vi hade jättetrevligt och det var tråkigt att du inte kunde men så är det ibland och det kommer fler tillfällen, helt klart.

  Kram på dig med.

  SvaraRadera