24 september 2012

På väg hem

Ja, då var man på väg hem igen då. Sitter på tåget och skriver eftersom jag har spenderat hela helgen i Stockholm och besökt en av mina systrar och hennes man. Vi har besökt museer jag inte varit på innan och vandrat i stan och tittat på området dit min syster flyttat och som jag aldrig varit i innan. Det var jättefint.

Dessutom fick jag tillfälle att träffa en fin kvinna som jag känt en tid men bara som ett nick på ett webbforum. Att ses i verkliga livet är alltid lite pirrigt eftersom man ju inte vet vem man ska möta. Men hon var jättetrevlig och det känns som första men inte sista gången vi möts. Nya andligt medvetna, likasinnade vänner kan man inte få för många av så detta glädjer mitt hjärta.

Det är väldigt mysigt att komma iväg ett litet tag från alla vardagsbestyr men tack och lov känns det alltid skönt att återvända till hemmet. Där har jag min trygghet och mitt lugn.

1 kommentar:

  1. Låter som en härlig vistelse.
    Håller med dig, i hemmet är man lugn och trygg...ibland måste man dock iväg en tid för att få längta efter och verkligen uppskatta den frid man har.
    Kram!

    SvaraRadera