05 september 2012

Ny bekantskap

Ja,då var det gjort. Det som jag trodde va en "vanlig ande" som sökte kontakt var alls inte detta. Tvärtemot var detta en för mig mycket ovanlig bekantskap. Den jag fick möta var en "person" som visade sig som en kvinna men som berättade att hon skulle lika väl kunnat visa sig som orm, korp eller något annat. Hon höljde sig i en svart mantel så det var nog den jag uppfatta som en skugga. Vem var då denna varelse?

Hon kallar sig min "nya Fylgia" (vilket är intressant eftersom jag innan inte haft någon sådan som jag vetat om men väl en ande som funnits som guide hela mitt liv) och hon har tydligen kommit för att finnas vid min sida när jag gör det som jag ska göra nu och framåt... Kryptiskt?, ja, det tycker jag också. Hon säger att hon ska börja min utbildning i morgon och att jag nu är redo för djupare sanningar. Superspännande, minst sagt. Tänk det anade jag inte när jag slog upp ögonen i morse. Livet är förunderligt...

6 kommentarer:

 1. Så spännade att du har fått stifta denna nya bekantskap och att du ska påbörja en ny fas i din andlighet. Jag önskar dig all lycka till!

  Var Välsignad!
  Ariadna

  SvaraRadera
 2. Men fylgjan var väl vikingarnas benämning på just en skyddsande eller guide, eller jag är helt ute och turnerar?
  Låter väldigt spännande och jag önskar dig allt gott!

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, så var det. Min reaktion på just det är bara att ordvalet känns ovant eftersom jag aldrig varit speciellt nordisk i mitt utövande. Jag har mina andliga rötter(tidigare liv)mer mot Egypten och på det hållet så jag har inte riktigt tänkt i de banorna innan.

   // Linda

   Radera
 3. Vilken fantastisk upplevelse!
  När jag läser känner jag att jag också skulle vilja uppleva något sådant.
  Och samtidigt är jag (fortfarande) rädd för sådana upplevelser. Så jag är övertygad om att det är därför jag inte har dem - jag är inte redo. Än. Jag hoppas bli så småningom. I sinom tid...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så är det säkert. Vi får de upplevelser vi är redo att hantera.

   Radera