16 juli 2012

Dressincykling på Österlen

Igår åkte jag, Magnus och båda våra döttrar till St Olof för att cykla dressin. Ett litet ganska billigt äventyr som jag med glädje rekommenderar.

Väderprognosen var inte så vidare trevlig men vi hade ju bokat och alla såg fram emot detta. Så som man säger "inget dåligt väder..." så i packningen fick även regnkläder vara med. Och god mat förstås, hur ska man annars klara sig?

Man cyklar från St Olof till Gyllebo och vid slutet av sträckningen kan man gå en bit ner till Gyllebosjön och bada. Maken och yngsta dottern badade men själv är jag lite av en badkruka, när det inte är riktig sommarvärme, så jag stod över. När vi åt hade vi sällskap av en flock ankor som var jättetama och väldigt sugna på vår mat. Och turligt nog för dem så hade vi så det räckte till dem också.

Järnvägssliprarna var otroligt gamla och man kunde se hur naturen sakteliga återtar det som människan stulit, vilket alltid känns bra. Lite vingligt kändes det när man skumpade fram men det var kul. Och det där regnet blev det inte så mycket av så vi hade en jättefin dag.


Denna fina installation körde vi förbi på vår färd, jag tycker den är underbar. Allting kan användas på ett nytt sätt när ursprungssyftet är fyllt.

 (Bild Ellinore Brækhus)

1 kommentar:

  1. Låter som ni hade en alldeles underbar dag...och ser så ut av bilderna med...:)
    Kram!

    SvaraRadera