18 mars 2012

Dröm

Inatt drömde jag om en helt underbar utesittning. Jag satt på en ganska stor kulle mitt i skogen. Nedanför kullen fanns ett vattendrag och vattnets skvalpande hördes helt tydligt. Det var en ljum och mörk natt och plötsligt som jag satt där så upptäckte jag att kullen började lysa. När jag såg ner så upptäckte jag att jag kunde se inte i kullen och hade full uppsikt över dem som fanns där inne. Det var en hel familj av små skogsväsen. Jag vet faktiskt inte vilka de var för de stämmer inte riktigt med något jag sett innan. De var rödhåriga allesamman och kortväxta med slanka kroppar. De verkade vara sysselsatta med helt vanliga, vardagliga bestyr. Jag satt och tittade på detta underbara en lång stund men när solen började gå upp så "stängdes" kullen igen.

Jag har redan svårt att vänta på sommarens alla utesittningar och detta gör det inte lättare;) visst kan man sitta ute året om, jag har suttit i en halv meter snö tidigare, men sommarnätterna är lite lättare ändå.

Eftersom jag faktiskt vet var denna platsen är och jag redan har planerat aktiviteter där så gör denna drömmen mig också extra glad. Som ett tecken på att jag tänker rätt, och det är ju alltid trevligt...

2 kommentarer:

  1. Ha! jag tror mig också veta vart det är. Nu längtar jag efter utesittningsnätter ännu mer. Tack ska du ha för det ha ha

    SvaraRadera
  2. Jag vet att du vet var det är. Ja, vad gör man inte för sina vänner... ;)Tur att värmen är på väg så vi slipper frysa.

    SvaraRadera