20 mars 2019

Om templet, framgångar och bakslag, hopp och förtvivlan.

Gudinnetemplet Moder Jords Hjärta har ju varit ett projekt som vi drivit ett bra tag nu och nu äntligen är nästan alla pusselbitar på plats så så fort som vintern och frosten inte gäckar mer ska här gjutas grund och jag har fått löfte från en bra byggare att han kommer hit i sommar och bygger stomme och tak, alltså konstitutionen och sedan ska vi själv fixa panel, väggar och annat. För att hålla ner priset men också för att få in den goda energi som det ger att människor jobbar tillsammans.

Resan har varit snirklig och det som till synes först skulle bli lätt blev svårare eftersom det inte gick att bygga Attefallshus då det inte är till privat boende behövdes det bygglov och då ändrade vi till 35 kvm storlek eftersom vi får bättre plats då. Fick hjälp av vacker syster med ritningar och annat som krävdes. Fick betala för utsättning eftersom (vi inte bedöms kunna mäta på vår egen mark själv) så notan blev högre och högre. Nu fick jag igår veta att eftersom Gudinnornas boning inte är ett vanligt fyrkantigt hus utan 12 kantigt så blir hela byggandet också mycket dyrare. Byggandet och plåtslageriet för takrännor och så kostar 75 000:- mer än vi trodde. I slutändan kommer de 150 000 :- som vi ursprungligen trodde skulle behövas bli ca 250 000:- istället.

Beskedet igår gjorde att jag en stund tappade fattningen, var nära att ge upp. Jag har ju fått veta att det inte ska lånas till bygget utan det ska samlas ihop pengar. Till idag har vi fått ca 80 000 kr från olika håll och jag är så tacksam. Alla ni vackra varelser finns nedtecknade i en bok och era namn kommer att skrivas in i templet, under trägolvet så att ni får vara den grundsten som ni verkligen är.

Efter att ha grubblat hela natten. Känt mig som en idiot. "Det fattar du väl att det inte skulle fungera...", gråtit, skällt på andarna osv. så har jag kommit lite till sans. Och idag har jag bestämt mig för att inte ge upp. Min första åtgärd är att skriva här till alla er fina. Sitter under dagen och funderar på nya event som kan dra in extra. Nästa åtgärd är att överväga lösningar för lån.

Vill du donera pengar till tempelbygget så fungerar dessa vägar (glöm inte att skriva vem du är så att vi kan skriva ditt namn i templet):
kontant i butiken
swish 0723219802 
paypal.me/haxanshustemplet

Ta hand om er.

Kram Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar