29 januari 2018

Lite sorgliga rader

Det har kommit till min kännedom att mitt sätt att jobba inte behagar alla. Att det smids ränker för att kullkasta. Att Magi använts på det sämsta av sätt. Att några, som jag tidigare stöttat och hjälpt, på grund av osäkerhet och girighet gjort ting för att kväva min framfart. Att kväva det goda arbetet och strävan att bygga ett tempel för vår stora Moder Jord.
 
Detta sårar mig djupt då det kommer från ett håll som jag inte varit riktigt beredd på. Och här står jag med mitt vidöppna hjärta och tar emot. Men detta ska inte få mig att stänga hjärtat. Mitt hjärta bultar för det arbete jag gör och för de vackra människor jag möter dagligen. Tack och lov så är de flesta precis så vackra som jag tror dem om att vara.

Jag lever efter tesen att en aldrig når framgång genom att trampa på andra utan framgång för mina systrar och bröder är framgång för mig därför ska vi hjälpa och stötta varandra. Ge varandra stöd i växandet så att vi tillsammans når upp. Jag har jobbat mycket i livet med att inte ramla ner i gamla energier som är snikna, njugga och osäkra. Att inte baktala, att inte önska illa utan att glädjas åt att det går bra för dem som jobbar som ljusarbetare precis som jag. Vi är alla en del av samma maskineri och vi behövs alla. Så ibland glömmer jag bort att inte alla tänker som jag.

Är tacksam för att jag själv ser, att mina hjälpare ser och att mina vackra systrar ser så att sådant inte får fortgå.

Varför skriver jag då detta? Ja, det kan en ju fundera på.

Kärlek // Linda


20 kommentarer:

 1. Kram på dig Linda!!! <3

  SvaraRadera
 2. <3 Detta säger ingenting om dig, Linda, men oceaner om de som behandlar dig så...

  SvaraRadera
 3. Stå upp stå stark!!
  Kramar till dig<3

  SvaraRadera
 4. Stor varm kram och kärlek till dig och ditt öppna hjärta, du vackra själ. Stå stark i ditt ljus ��

  SvaraRadera
 5. Du som har så stort,varmt hjärta 💜önskad att fler hade det. Ändra inte på dig, vi tycker om dig och ditt sätt att dela din kunskap med oss. Kramizar till dig.

  SvaraRadera
 6. Ewa Hermansen2018-01-29 18:28

  Kramar till dig <3

  SvaraRadera
 7. Stor varm kram till dig <3. Du är en viktig del av en ljus och respektfull väv.

  SvaraRadera
 8. Gabriella K Söre2018-01-29 19:06

  <3 Avundsjuka lär det heta var det någon som sa <3 Lyssna till ditt hjärta o var den du är <3 Vi Häxor o Änglar det finns runt oss fast de vet inte själva ibland att de är som vi innerst inne de som vill va i naturen kan ju ha något gammalt som gör att de trivs där o vise versa <3 De flesta vet att jag är medial o har varit det i hela mitt liv jo vi pratar kanske som vi tror andra vet men inget o bry sej om de får ju ta det hur de vill vi pratar oftast av rent hjärta vi är Ärliga o lyssnar på det vi tror på Häxa som Änglar Vi hjälps åt alla o vi ger vår kraft till Moder Jord på vårt sätt vi ger av oss själva ibland det borde kanske även de göra som baktalar oss Mediala Häxa el Änglar Vi har Alltid funnits på Jorden o vi ser saker som inte alla ser Vättar el Älvor o Troll o skogsväsen o Änglar mfl Även om inte alla bor i skogen så kommer dessa varelser till oss mitt i storstaden de vaktar våra hus o våra djur <3 Så fortsätt med det du gör Avundsjuka o svartsjuka bry dej inte om det utan fortsätt i din anda o det du är Bäst på <3 Träffade dej här på Landskrona Hälso Mässa som Tundie höll i 2017 o det var första gg o du är en Härlig Människa Även om du är Häxa det e vi ju lite till mans innerst inne o du ger av din kraft så lycka till i Framtiden Ge Aldrig Upp Det Du har Nu Fortsätt Det ger mer Kraft <3 Kramizar i Massor <3 <3 <3

  SvaraRadera
 9. Anne Ganslandt2018-01-29 19:30

  Så tråkigt och onödigt.
  All kärlek och ljus till dig������

  SvaraRadera
 10. Jag tänker på dig Linda! Du är så varm och ren och ljus. Inget ont kan egentligen skada dig, men så klart kan det kännas sårande en stund ändå. Men det går över och du går vidare i klar och ren luft. Allt gott till dig!

  SvaraRadera