13 december 2017

Tempelbygget i Henset

Just nu kan det se ut som om det står stilla med bygget. Snön ligger på marken och inget fysiskt byggande sker. Men allt är ju som vi vet inte alltid som det ser ut. Med en viss regelbundenhet har vi under hösten hållit olika helande ceremonier på tempelplatsen, med syftet att lägga en god energigrund innan det fysiska arbete fortskrider i vår.

Igår så hade vi en fantastisk trumresa och glödvandring här där vår intention med vandringen var att förstärka syftet med templet.
Templet ska bli en plats där vi möter varandra i kärlek oavsett vår bakgrund, vår tradition och tidigare erfarenhet så är vi här alla lika.

 
Det var Per Hill och hans son Jonathan som var här och höll trumresan och glödvandringen med oss. Jag vill gärna rekommendera dem om Du vill gå i ceremoniellt syfte. Inget jippobetonat alls utan bara en ren, vacker, andlig och utvecklande upplevelse.
Du hittar dem här: https://www.facebook.com/Glodvandring/
Det hela startade med en stor eld som vi fick hjälpa till att tända allesamman.
Och det brann och brann.
Under tiden berättade Per berättelsen om Den hoppande musen.
Vi fick höra om glödvandring i traditionen om vikten av syfte med vandringen och sedan gjorde vi en trumresa.

Så blev det tid att gå och glöden var så vacker. I mörkret var det så tydligt hur stark och varm elden i den är.

Alla i cirkeln gick och stämningen var hög efteråt. Alla hade övervunnit, gjort sig av med, inlett nytt osv med hjälp av glödvandringen.

Askan efter elden ska nu samlas samman och spridas över hela tempelplatsen.Under vintern kommer det att hållas några öppna cirklar till på platsen så är du nyfiken på att vara med så håll ögonen öppna  :) Alla event kommer upp på Facebook på Häxans hus sidan

Vill du läsa om tempelprojektet så finns det mer här: Byggprojekt Gudinnetempel i Henset
och här: Uppdatering 

Foto i inlägget: Sara Lord 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar