15 april 2016

Nej jag är inte borta, har bara legat lite i dvala. :)

Hejsan därute i väven.

Jag har som synes tagit en liten paus från skrivandet. En tillvaro som växlar mellan att ingenting av värde infinner sig och att det som infinner sig har så stort värde att det inte går att beskriva med ord. Där har jag varit och är väl mycket än.

Har jobbat djupt i mig själv och hittat gömda sanningar och samtidigt mycket utåt med vackra kvinnor. Just nu ser jag mycket klart vad som är sant och vad som inte är det, vilket skapar problem i en värld där så många är förblindade. Till och med de som anser sig se... (kanske även jag??)

Prästinnan för Astartekraften är starkare än någonsin i mig och snart, mycket snart, ska jag börja jobba med riktiga prästinneuppgifter igen. Den feminina kraften är viktig att släppa lös. Så viktig att det görs försök att stoppa den. Det är sånt som triggar mig och gör att jag vill ännu mer.

Våren är här och det mer jordiska kring butiken och företaget rullar på. Är full av förundran och tacksamhet över alla vackra varelser som hittar hit. Har du inte varit här så passa gärna på i sommar när allting är grönt och vackert.

Ser stora möjligheter med denna plats på jorden och planerna är många. Hade en dröm inatt som kan tyda på att allting kan gå snabbare än jag vågat hoppas. Den var väldig lik en sanndröm, så fantastisk att min "människohjärna" går in och vill tvivla. Ska jobba lite med den idag och se vad jag hittar.

En vacker vårhelg till er alla trogna läsare. Det glädjer ett häxhjärta att ni är kvar trots att mina uppdateringar kunde vara tätare.
Kram Linda


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar