03 april 2014

Ljusa tider, härliga tider

Vi går mot vår, eller egentligen är den väl redan här. Det spirar och knoppar brister och inte gör det ont alls.

I Häxans Hus pågår det en febril verksamhet. Mycket ska hända den närmaste månaden och med det kommer en massa planering och kommunikation med andra. Magnus och jag håller på att skapa ett vattenfall vid dammen så att vi får in ett mer naturligt flöde och därmed syresättning till de underbara små liven däri.

I tisdags kom det hit en journalist från Skånska dagbladet och han gjorde en intervju med mig som ska bli en artikel i deras gratistidning som kommer ut till alla hushåll i Skåne den 11/4. Superkul och han som kom hit var väldigt seriös och påläst så allting kändes fint.

I helgen ska jag hålla orakeldag med en liten grupp nyfikna, fina människor och det känns så positivt och upplyftande.

Den 17/4 ska jag vara gäst hos Ann Jönsson på Naturhälsan i Göinge på hennes kvällscafé. Eta Christensson som ju är en vän sedan länge kommer också att vara där. Ämnet för kvällen är häxor och det är så kul att vara tillfrågad.

Den 20/4 har vi ju alternativmässa här som jag berättat om innan och en massa olika människor har hört av sig och vill ställa ut men alla platserna är tagna nu. Första gången kör vi en liten variant eftersom jag aldrig hållit i mässa innan. Funkar det bra så kanske vi utvidgar nästa påsk. Ett 20-tal utställare i och kring Häxans Hus blir det denna gången. Allt mellan himmel och jord, glada skratt och bra energier är målet. Vill du veta mer så kolla under fliken "Alternativmässa Påsken 2014" ovan.

Det kommer många fina människor hit till min lila hörna av världen och det slår mig hela tiden så mycket människor det finns som bär på saker, upplevelser och tankar som de inte kan prata med någon om. Det finns ingen nära som förstår. Samhället ställer sig lite frågande till den som inte vill jobba 40-timmars veckor t ex utan istället väljer en annan väg. Ur dessa tankar föddes en idé om samtalskvällar vi elden. Hit är alla med ett öppet och okritiskt sinne välkomna. Helt gratis och ingen speciell ledning utan bara trevliga samtal och kanske spinnande av nya vänskapsband och kontaktnät. Den 30/4 kl 20.00 drar vi igång först gången, andra tillfället är den 15/5 kl 20.00, platsen är vid Häxans Hus i Henset, Hörby och om Du vill vara med så anmäl ditt intresse till min mejl: haxanshus@gmail.com.

Allt gott // Linda


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar