12 december 2013

dagarna som är livet

Minuter läggs till minuter och dagar blir snabbt månader och jag som hävdar att tiden bara är en illusion finner mig själv mellan varven bli lurad av den samma att känna mig lite stressad. Men mest är allting bra och lugnt inuti, utanpå händer det många intressanta ting. Upptäcker att jag inte skrivit på ganska länge så jag tänker att jag kanske ska berätta att jag lever ;) och vad jag filurar med.

Sedan jag skrev sist har jag varit iväg till en gymnasieskola och hållit föreläsning om häxkonst för två klasser samtidigt. Tänk er en extra stor sal alldeles fylld av vetgiriga ungdomar. De ställde en massa mycket begåvade och intressanta frågor och var otroligt roliga att tala till eftersom de var så med. Inte en enda såg jag som satt och petade på sin mobil och det ser jag som ett gott omdöme. Även om jag hade extremt bra närvaro och väl fungerande lektioner under den tid då jag jobbade som gymnasielärare så var det aldrig så att man inte såg mobiler här och var.

Jag har hållit en hel del konsultationer, pratat med människors inneboende väsen och andar. Och städat lite där det behövts. Hållit trumresor och haft många intressanta möten i butiken som går bättre än vad jag vågat hoppas på.

Varit ute i skogen och sejdat med fina vänner har jag hunnit med också och så har jag börjat skissa på kurser för det kommande året. Mer om detta kommer i början på året.

Jag var på julmarknad på första advent och nu på lördag bär det av igen. Denna gången till Ljungstorps gård utanför Höör/ Hörby. Detta är ingen alternativmarknad utan en mer traditionell julmarknad. Alla är välkomna och det kostar ingenting att gå in. I skrivande stund är det 23 utställare som kommer att vara där.

Jag håller på att skapa ett nyhetsbrev för Häxans Hus så att mina vänner och andra intresserade kan följa vad som sker och om Du är intresserad av att få detta så skicka ett mejl till haxanshus@gmail.com och berätta så skriver jag in dig med.

Ljus // Linda


2 kommentarer:

  1. Trevlig blogg. La min röst på dig på besökstoppen.

    SvaraRadera
  2. Tack så hemskt mycket. :)

    SvaraRadera