19 oktober 2013

Invigning

Igårkväll hade vi en lite invigningstillställning för den nya butiken och inbjudna var nära och kära, människor jag litar på och uppskattar och som jag ville dela min glädje med. Många av dem är ju en del av min vardag och på ett eller annat sätt delaktiga i projektet.

Efter att veckan varit en riktigt ruskig höstvecka och regn och mulet väder varit en ständig följeslagare så klarnade det upp igår och kära Sunna sken på mitt lilla hus hela dagen och torkade upp ängen och vägen så att vi slapp vada i lera. På kvällen steg den allra vackraste, fullaste, rundaste månen upp och sken med ett milt sken på oss där vi samlades kring eldar och samspråkade. Alla verkade känna sig hemma och obekanta blev bekanta med varandra, vilken glädje! Min dotter läser musik vid Spyken i Lund och hon och några av hennes vänner hade övat in några Gudinnesånger och sjöng för oss, vi åt varm linsgryta och den som ville fick vandra i en labyrint byggd med ljus specifikt för aftonens aktivitet. Jag fick dessutom hjälp från nästan alla med en liten önskemagisk övning. Alla önskningar brändes i en eld och askan som blev kvar har jag i dag spridit utanför och runt butiken.

Fylld av så mycket kärlek, ödmjukhet och upprymdhet som jag var efter denna fina upplevelse så kunde jag inte somna förrän vid 3 i morse och jag känner mig fortfarande alldeles pirrig i hela kroppen av allas underbara energier. Tänk att jag, lilla människa, får vara omgiven av så många magiska vackra varelser från alla dimensioner. ( Ja, mina väsen vänner och andevänner var också med men höll sig lite på avstånd eftersom inte alla i sällskapet är vana vid och helt bekväma med deras närvaro ;) )

Önskar er alla en underbar helg med dem ni älskar.

Ljus // Linda

5 kommentarer:

 1. Vad underbart att höra att det blev en så fin stund och jag önskar så att jag kunnat vara med, men just nu har livet bjudit mig på en tuff utmaning och jag har inte orken till mycket mer.
  Nog om det.,...jag önskar dig all lycka till med din lilla butik och jag hoppas jag snart kan komma ut och kolla in den
  Massor av kramar och lyckönskningar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Marita. Jag förstår precis och du är så välkommen hit när du kan och vill.
   Stor kram // Linda

   Radera
 2. Precis som det ska vara. kramar från San Diego :)

  SvaraRadera
 3. Men vad roligt Linda att du äntligen fått öppna din butik.Stort Grattis till en härlig invigning,till dig och din butik.
  Får jag vägarna förbi ska jag absolut titta in.Kanonroligt att höra du slagit upp portarna.
  Kram kram på dig !

  SvaraRadera