13 september 2012

Energi

Vissa dagar är det inte så bra med orken men sen igen andra dagar så verkar man klara precis hur mycket som, energin tar aldrig slut. Både igår och idag har varit av denna trevliga sort, energifulla dagar. Igår gick jag upp 5.30 fast jag egentligen var ledig. Sen gjorde jag färdigt en massa saker som legat och var sen ute på en lång promenad vid en sjö och scoutade fina platser för häxiga träffar. Efteråt for jag en vända  om Eslöv för att hämta ett paket som kommit på avvägar (8 mil extra för att posten gjort fel... och jag var inte ens irriterad!) och efter det så körde jag vidare till Höör och ett sminkparty som min syster skulle ha. Var inte hemma förrän 22.30 och då var jag fortfarande full av ork.

Idag steg jag upp lika tidigt som igår  och sedan dess har jag tillverkat tvål (lavendel och ringblomma), sytt färdigt en väska jag jobbat på, plockat örter, packat undan färdigtorkat och en massa mer. Ska försöka komma ihåg denna känslan nästa gång jag har en "jagorkaringentingdag". För sådana dagar kommer ju ibland.

Just nu tänker jag bara sätta mig ner och njuta en stund av allt detta som jag fått gjort. Det betyder ju att jag har plats för nya projekt i mitt liv... Hm, undrar vad det ska bli?

2 kommentarer:

  1. Låter som en alldeles fantastisk dag...) Ibland önskar man man hade fler sådana. Ser fram emot nya spännande projekt..:)
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Så underbart när man får sina ryck med mycket ork och får en massa saker gjorda av bara farten! :)

    Var Välsignad!

    SvaraRadera