31 augusti 2012

Höstens endagskurser under fullmånens sken

Höstens heldagar med häxorna i skogen - fira livscykeln tillsammans med oss  - Sofia och Linda - och lär dig mer om häxkonstens ädla utövande.
29:e september Fullmåne- och Skördetid
Vi ser närmare på livets kretslopp och vad det innebär att skörda det vi sått, att se sambandet mellan hur vi agerar och vad vi får. Vi gör tacksamhetsceremonier och tittar djupare på våra ödestrådar samt gör trollstavar för att bättre kunna styra effekterna av våra tankar och handlingar.
Häxorna i skogen bjuder på vegetarisk mat och fika. Som vanligt bjuds det också på kraftsånger och berättelser.

27:e oktober Fullmåne- och Förmödratid
Vi förbereder oss för den mörka årstiden genom att närma oss det undermedvetna, Haggan och den stora Drömmen. Vi gör oss av med det vi inte längre behöver, arbetar med den öppna elden, gör en resa tillbaka i tiden, öppnar sinnet för våra förmödrar och förfäder. Dagen innehåller också skapandet av  Rönnbärspengtagram för skydd och magi samt en häxlig giveaway.

För båda dagarna gäller:

Tid:
10oo - 19oo
Plats
: Höör/Hörby området.
Kostnad:
650:- I priset ingår en rejäl lunch och fika.
Kontakt: Här kan Du anmäla ditt intresse eller ställa frågor om Du undrar något: 
haxoriskogen@yahoo.se  
Betalning till vårt konto hos Nordea internetbank, konto nr: 3028 24 24660 . Vid inbetalning, glöm inte att ange ditt namn, så vi ser vem pengarna kommer ifrån. En vecka innan utsatt datum är sista anmälningsdag.
Plats och andra instruktioner kommer per mail efter anmälan.

Väl mött och kanske vi syns under fullmånen

4 kommentarer:

 1. Låter alldeles fantastiskt. Nu i september jobbar jag, men kanske om plånboken tillåter så hade jag kunnat tänka mig i oktober.
  Sv: Du kanske är inne på något där. Vi gick nämligen en annan runda denna gången, en liten stig vi aldrig gått förut och som nästan uteslutande används av joggare och halvvägs på denna stigen brakade det till i dungen bredvid mig, men inget djur kom framrusande eller verkade avlägsna sig så jag vet inte vad det var för något. Kanske blev de nyfikna på någon som strosade runt och njöt istället för att bara flåsande passera förbi...;)
  Dock har jag haft andra märkliga upplevelser på en annan plats i den skogen som rymmer ett gravfält från stenåldern Där har jag vid ett par tillfällen känt energierna av en folksamling som verkat vara i uppbrott och vid ett tillfälle var det nästan som om jag stod ansikte mot ansikte med en liten kvinna....som om vi båda befann oss där, men med eoner av tid emellan. På den platsen blir jag ofta lite yr och nästan som jag svävar fram på något märkligt sätt.
  Så nog kan det vara något....Kanske ska öppna mig så försiktigt...en liten picnic i deras närhet där jag givetvis lämnar gåvor efter mig. kan det vara något, du som har erfarenhet av det här?
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Då håller jag alla tummar jag har för oktober då:)

  Svar på ditt svar: Jag har också ett par platser som är väldigt laddade och där allt möjligt händer. Du skriver om gravfält och jag tror att sådana som varit naturliga samlingsplatser förr i tiden, inte bara för begravningar utan även i andra sammanhang, nästan alltid har speciella energier som vi som är känsliga ganska enkelt kan få tillgång till. Att göra som du skriver, att öppna upp försiktigt, lite åt gången och att alltid tacka genom gåvor är, i min mening, den allra bästa vägen. De vill kommunicera med oss men de är inte heller alltid så vana och eftersom vi lite klampar in i deras vardagsrum så är det ju bra att visa mycket respekt.

  kram

  SvaraRadera
 3. Det är så synd att jag bor för långt bort!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är tråkigt. Det är väl en av nackdelarna med att vårt land är så lååångt:)Till sommaren kommer vi ha hela helger igen då kanske det känns mer motiverat med en resa? Nu vet jag ju iofs inte var du bor så det kanske är alldeles för långt ändå.

   // Linda

   Radera