29 juli 2012

En ny fas av livet

Jag har en längre tid, faktiskt i ett par år gått runt och varit ganska eländig eftersom jag inte trivts speciellt bra på mitt jobb. Inte så att jag haft det alldeles miserabelt, det har absolut haft sina ljuspunkter, men det har inte varit det jag egentligen velat göra. Jag är ju häxa och det jag vill göra är Magi, Sejd, Hantverk och annat som hör det verkliga livet till. Så istället för att gå tillbaka till jobbet som en snäll flicka nu i augusti så har jag valt att säga upp mig... Helt utan skyddsnät tänker jag satsa på det som hjärtat vill. Jag ska hålla kurser, starta webbutik, umgås med skogsvarelser, odla min trädgård och annat livsbejakande. Ja, ja ska jag vara ärlig så är jag ju självklart inte helt utan skyddsnät. Min underbara make har lovat att se till att jag inte behöver dra in pengar till försörjningen på ett tag så jag kan bygga upp en grundplåt. Utan honom hade det inte varit lika lätt.

Så nu bygger jag hemsida, vilket inte är helt lätt men den kommer, den kommer och för dem som känner mig väl så kommer en stor chock här, så håll i er...
Ta da da... Jag har blivit med Facebookkonto;) Som sagt, för dem som känner mig väl så vet ni att jag har stått emot detta länge, mest eftersom mitt häxjag inte var helt lätt att balansera mot min status som lärare utan rätt behörighet. Som just därför alltid måste vara på tårna och inte sticka ut för mycket så att man inte skulle hitta anledningar att inte återanställa mig. Men nu är detta HISTORIA. Yes!

6 kommentarer:

 1. Hurra!
  Jag hejar på dig och hoppas på att snart våga följa efter på ett eller annat sätt.
  Grattis till steget!

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Tack, söta. Det vågar du när det är tid, var så säker.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Önskar dig all lycka till, vännen och välkommen till facebook-träsket....;)
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket. Ja, nu ska man bara se till att inte fastna. För det är ju som alla vet faran med just träsk;)

   Radera