23 mars 2012

Skogspromenad i vårsolen.

Kom nyss hem ifrån en liten promenad på en av mina favoritplatser i skogen. Här är det alltid fullt av liv mellan träden och har man tur, vilket jag hade tre gånger idag, så kan man se hur löven flyger i luften precis som om någon sparkar till dem eller kanske hoppar i dem.

Området är rikt på gamla fornminnen och den plats jag utgick från idag är bland annat en gammal gravplats. Jag hittar alltid något nytt och känner mig stärkt och hel efter att ha varit där.

Idag hittade jag detta fina lilla krypin. Kanske är det här ingången till ett underjordiskt hem, vem vet?
Det sätter i alla fall igång mina tankar.För mig så kändes detta som att jag tittade in genom fönstret på någons hus. Kunde nästan höra hur en familj rumsterade runt där inne. 

Eftersom denna platsen är så väldigt aktiv är detta en av de platser som jag och min fina häxsyster Sofia valt att besöka och arbeta på under de planerade kurserna i sommar.


4 kommentarer:

 1. Underbara skogskrypin!
  Påminner lite om en av mina älsklingsskogar. Med små gömmen under och mellan rötter, och så det där speciella ljuset som blir mellan granar.
  När jag ser fotona börjar jag längta ut i skogen igen. Trots att jag nyss kommit hem efter att ha varit i skogen i två och en halv timme.
  Kram Asynja

  SvaraRadera
 2. Ja, när man fått smak för livet i skogen vill man bara ha mer;)

  SvaraRadera
 3. Vilka underbara bilder som verkligen sätter igång ens tankeverksamhet på ett positivt sätt.
  Fastnade för din fina kommentar i min blogg: Skogen kallar hem sina döttrar.
  Tror att många känner det så just nu, skogen ger det lugn och den trygghet många saknar idag.
  Kram!
  Månhäxan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så glad jag blir, att du förstod vad jag menade;) Får väl se om skogarna räcker till till sist. Om nu alla drar till skogs med tiden;) Med tanke på hur människor verkar må så kanske vi blir "trångbodda".

   Radera