29 maj 2013

Ja, då har man provat magdans då... och som jag misstänkte var detta väldigt förföriskt och jag är FAST :) Bokade in mig på en heldags kurs den 9 juni direkt. Detta måste jag lära mig mer om, kände jag.

Jag som i tidigare liv varit Astarte prästinna någonstans i Fenicien (nuvarande Libanon) borde ju kunna dessa rörelser och någonstans inuti mig känns detta så bekant. Så jordande och sensuellt att det inte går att motstå för en häxa som jag.

Kvinnan som håller i kursen heter Malin Somstedt och det hela utspelar sig på Huset Tre Änglar i Höör, om någon annan skulle vara nyfiken så finns det säkert platser kvar än så länge.

2 kommentarer:

 1. Heja Dig Linda vad spännande det låter och roligt när man bara känner inom sig att det här ska jag göra.

  Kan riktigt se dig dansa för fullt i skogarna i Höör.Tufft gjort av dig, jag skulle inte våga mig på med mina två vänsterfötter :-))

  Lycka till och kram på dig !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, ja jag har en av varje fot men är ingen stjärna för det. Men det viktigaste är att det känns lustfyllt, och det göt det verkligen. Mmm, får kanske ut i skogen och dansa sen och visa för trollena, det hade jag inte tänkt på men det kan ju bli kul för dem som redan är så säkra på att vi människor är ett lustigt släkte.

   Kram tillbaka!

   Radera