25 januari 2018

Magisk Eldafton med Emma Kronborg från Rackarungens

Välkommen till en magisk eldafton…



Tillsammans med örtkännaren Emma Kronborg från Rackarungens kokar vi elixir över öppen eld utanför Häxans Hus. Under tiden får du lära dig om de gamla läkeväxterna och deras användningsområden, folktro och magi, häxor och trolldom.

Emma berättar också om några av de mest tongivande örtkännarna genom tiderna och har med sig medeltida örtmedicin att bekanta sig med. Hon tar dig med på en resa till en tid då naturen var vårt skafferi och apotek.

Denna afton har butiken kvällsöppet för alla deltagare, Rackarungens hudvårdsserie kommer då att finnas till försäljning.

DATUM: 30 April
TID: Kl 18:30 – 20:00
PRIS: 350 kr
PLATS: Häxans Hus, Hörby

Ta gärna med varma kläder.

OM FÖRELÄSAREN
Emma Kronborg är hudvårdsterapeut med inriktning på läkeväxter, samt grundare av hudvårdsserien Rackarungens. Hon syns på marknader och mässor samt håller workshops, föreläsningar och gästundervisningar runt om i landet.

Du bokar din plats genom att skicka ett mejl med ditt namn och adress till haxanshus@gmail.com

Det finns ett begränsat antal platser. Och det är alltid först till kvarn som gäller.

Din investering 350: - betalas in i förskott. Anvisningar om hur du betalar kommer när du bokat plats. Bokningen är bindande, det vill säga att inga pengar betalas tillbaka om du uteblir. Men skulle jag ställa in så återbetalas självklart allt.

Välkommen!
Linda // Häxans hus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar