29 december 2014

Utesittningar 2015

Precis som förra sommaren kommer jag att hålla i några utesittningar under sommaren 2015.

Utesittning i grupp i skogarna mellan Hörby och Höör i Skåne
23/5, 13/6 och 11/7

Att sitta en natt i skogen och bara lyssna och lära vad skogen och de som bor där vill lära oss är för många en ny och intressant upplevelse. Ett sätt att möta sina egna rädslor och hitta insikt både om sig själv och om andra ting. Varje upplevelse är unik och personlig.
Jag kommer att inleda med att ni var och en på egen hand går en liten tur och bekantar er med platsen. Sedan sitter vi kring elden och talar om utesittningen i tradition och praktik. Där efter kommer ni att vandra iväg och göra er egen sittning, på någon passande plats, genom natten då jag hela tiden håller elden vid liv, håller uppe energierna och finns som stöd för den som behöver. Vid gryningen/morgonen återsamlas vi vid elden och pratar igenom upplevelser som ni vill dela och sedan skiljs vi åt.

Tänk på att det kan kännas kallt att sitta ute en hel natt så ta varmt på dig. Klä dig efter vädret, tänk på att det kan slå om under natten och om du är extra frusen så ta t ex en sovsäck med att sitta i och något varmt att sitta på.

Jag har te och vatten med men om du vill äta något så får du ta med egen fika. Lite nötter eller frukt kan ju alltid vara bra till exempel.

Vi träffas 20:00 på kvällen och avslutar vid gryningen.
Max antal platser: 12 vi drar igång med grupp om minst 4 personer
Din investering 200:- som betalas in i förskott senast en vecka innan varje tillfälle. Bokningen är bindande, det vill säga att inga pengar betalas tillbaka om du uteblir. Men självklart återbetalas allt om jag skulle ställa in.

Boka plats och/eller frågor: haxanshus@gmail.com
När du har bokat så skickar jag information om den exakta platsen och hur du gör för att betala.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar