27 februari 2013

Nytt samarbete

I dagarna har jag och en trevlig kvinna jag känner som är taktilmassör slagit våra kloka huvuden ihop för att hitta ett samarbete. Det vi kommit fram till tror jag är en väldigt bra sak.

Vi ska nämligen ha upplevelsekvällar där man först, från Ancie, får en taktil huvud och ansiktsbehandling, för att slappna av och öppna upp sin mottaglighet. Efter det kommer jag att alternera mellan att hålla i ledda meditationer med olika teman och att hålla i trumresor. Jag har inte funderat på detta innan med att man ju självklart kan få hjälp till djupare avslappning och därigenom få en mycket bättre upplevelse av meditation/trumresa. Men nu känns det som det mest naturliga och självklara. Sen återstår det ju naturligtvis att se vad våra besökare tycker men jag har en bra magkänsla :)

Om ni är nyfikna så finns all information under På gång i Häxans Hus. Startdatum är den 28 mars så man får scrolla ner till det datumet.

Kram // Linda

4 kommentarer:

 1. Låter spännande. Ska genast kolla in På gång i Häxans Hus :)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. :) Kram till dig också.

  SvaraRadera
 3. det finns inga jävla andar, get over it.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, om det är vi inte ense. Och vet du vad? Det gör ingenting... Vi lever i ett land där det tack och lov är lovligt att tycka och tänka precis som man vill.

   Radera